Bevezető (dec. 19)

"Hasonlít mennyek országa a mustármaghoz, amelyet egy ember fogott és elvetette a kertjében. Kikelt, és hatalmas fává terebélyesedett, úgyhogy az ég madarai tanyáztak ágai között.” (Lk 13,19)

Vegye is kezdetét a mai nappal ez a kezdeményezés és terebélyesedjen a mustármaghoz hasonlóan Isten dicsősége és mindannyiunk lelki hasznára! Amen!

Isten oly sok módon szólott atyáinkhoz az évek folyamán. Hasonló képben kezdődik a Zsidókhoz írt levél is. Ugye mondja az evangélium is, hogy a "szél ott fúj, ahol akar", tehát az ember a világban élve, szemlélve azt sokféleképpen ismerheti meg a Mindenség Teremtőjének titkait, valamint annak a titkait is, hogy miképp érdemes élni az életét. Ez az oldal, ez a kezdeményezés is egy módja akar lenni annak, hogy Isten jó híre, evangéliuma eljusson minél több emberhez a közösségi média útján. Igyekszem majd minél több, minél értékesebb elmélkedésekkel és tanúságtételekkel jelentkezni majd, és bízom benne, hogy ha Isten is megsegít, lesz majd ember akinek fog adni valamit ez az oldal. Nekem máris sokat ad, hisz tanúságot tenni Istenről és a vele való kapcsolatról az egyik legszebb dolog a világon. Ajánlom másoknak is ;)


További szép napot!